Vad som händer i mitt liv

Jag är lite kär i mitt sommarlov! Mina dagar ser så bra ut just nu! I förmiddags var Johan och jag på gymmet. Vi börjar få in gymvanan ordentligt nu! Dessutom var vi ensamma där under större delen av träningspasset. Jätteskönt att få använda vilka maskiner man vill! Eftermiddagen ser också ut att bli lugn och skön. Har beställt fler foton, som jag hoppas kommer med posten idag. Sedan ska antagligen Cissi och jag ta en liten tur till ICA, precis som vi gjort miljarder gånger tidigare. Det känns gôtt att inte behöva göra mer än så!

Utöver detta har jag hunnit med en stadstripp med Cissi, en myskväll ensam i min lägenhet och lite mer papperssortering. Jag har nu fyllt 4 pärmar med papper. Ska rensa resten av papprena när jag köpt nya pärmar. Åh, sådana saker har man aldrig tid till annars! Jag önskar verkligen att sommarlovet vore längre. Ska försöka ignorera att skolan börjar den 30e augusti så länge som möjligt.



Kommentarer
Lollo
2010-08-19 kl 17:25:08 http://lizinamerica.blogg.se/

Det som suger är att det finns så många fina pärmar här borta, men eftersom de har annan pappersstorlek här så är det ju lite svårt...

Lollo
2010-08-20 kl 05:23:31 http://lizinamerica.blogg.se/

nej jag vet, det blir liksom helt fel!? tror inte ens hålen är på rätt ställe, och de svenska pappren är längre så de kommer sticka ut uppe eller nere... inte fint direkt va!

smyckestokig
2010-08-20 kl 06:44:18 http://smyckestokig.blogg.se/

säljer jättefina unika namnarmband/budskapsarmband där du kan välja din egna text om du vill. tex ditt namn.barnets, älsklingens mm för endast 79 kr ! Finns även andra smycken till kanon priser välkommen in att fynda



http://smyckestokig.blogg.se/

Kommentera inlägget här
Namn
Kom ihåg mig?
E-postadress (publiceras ej)

URL/Bloggadress

Kommentar

Trackback