Django Unchained

 
 
Herregud, vilken intensiv helg jag har haft! Efter ett x antal veckor med fullt upp tänkte Fredrik och jag ha en lugn helg. Det gick inte så bra med de planerna, men jag har haft sjukt trevligt ändå! I lördags köpte Anna och jag lite gott på konditoriet ett kvarter bort och hade sedan en lång fikastund här i lägenheten. På kvällen, när hon åkt hem, kom istället Cathrine och Gustav hit för att hålla oss sällskap. Vi hade det jättetrevligt med te, rödvin och smått och gott!
 
Igår åkte Fredrik och jag hem till mina föräldrar för att äta lunch och drog sedan iväg på födelsedagskalas för storsyrran. Vi hade tänkt oss en lugn hemmakväll efter det, men istället blev det ett spontant biobesök tillsammans med Emil och Erica. Måste verkligen tipsa om filmen, Django Unchained, som var sjukt bra och rolig! Självklart var biorullen fylld av blodiga scener (det var ju en Tarantino-film), men den var helt klart sevärd. Gå iväg och se den, om ni inte redan gjort det!

På plats efter flytten

 
 
Nu är det äntligen dags att berätta att jag är på plats i Karlstad! I vår nya lägenhet! Imôra har vi faktiskt bott här i exakt två veckor. Den tiden har nästan oavbrutet bestått av jobb samt försök att få ordning här hemma. Nu börjar det äntligen att likna ett hem i alla fall! Med det menar jag att vi packat upp de saker som behövs för att kunna leva normalt. Det är dock en del kartonger kvar att packa upp och tyvärr är det också saker kvar i Arvika. Allting fick inte plats i flyttlasset, så det får bli ett par turer dit snart.

Jag är hur som helst väldigt nöjd med att bo här! Lägenheten känns verkligen toppen! Jag ser fram emot den dagen vi kan fixa lite mer med inredning. Lite gardiner, tavlor och en ny soffa kommer att göra susen!
 
Just nu bygger Fredrik ihop en nyköpt bokhylla. Dags för mig att hjälpa till!

Tidsfördriv

 
Så här kan man undvika att planera morgondagens lektioner...
Klicka på bilden för att länkas till spelet!