Uppmuntran


Alla har vi väl någon gång varit lite smådeppiga. Vaknat med känslan av att vilja dra täcket över huvudet och vakna upp igen en dag senare. Idag har jag känt mig sådan, då jag bland annat har en förkylning i kroppen och sovit för lite. Vädret har hängt på mitt humör och bestämt sig för att regna, vilket faktiskt har varit ganska skönt. Vad gör ni sådana här dagar för att muntra upp er själva? Jag har ett knep som allra oftast fungerar för mig. Tricket är att googla på ordet kanin och titta på de söta, söta djurbilderna som dyker upp! Vem kan vara ledsen när man ser in i ögonen på dessa sötnosar? För mig är det näst intill omöjligt!

Sedan hjälper det självklart att ha en sambo som får en att skratta!

Uppdatering av bloggdesignen


Okej, nu kör vi på en ny bloggdesign!
Det är lite skrämmande att mina läsare tror att det är något "fel" på bloggen eftersom juldesignen varit kvar ända till maj månad. Min enda ursäkt är dessvärre att jag inte haft inspiration. Fast någon gång måste man ändå ta itu med detta. Hoppas att den nya sidan ser bättre (och mindre julig) ut!

Klicka på F5 för att uppdatera om julen fortfarande inte försvunnit från din dator!

Sommaren är här!

Den här veckan har det varit helt fantastiskt väder! I måndags blev det plötsligt sommarväder med 20-30 grader i skuggan! Sedan dess har vädret fortsatt på samma sätt - med klarblå himmel och extrem värme. Jag njuter för fulla muggar och försöker att ta mig mycket tid till att gå ut i solen. I förrgår var temperaturen i Arvika 29,8 grader, vilket är de varmaste majvädret i Sverige sedan år 2000! Det är inte dåligt det!

Jag firade förresten fredagen med att sola med fina Ingesundare utanför huset. På kvällen åkte jag också in till stan för att äta middag med vänner ur min dansgrupp. Vi hade bestämt oss för att bjuda dansfröken på mat som tack för allt hon gjort (och gör) för oss. Det blev en fantastisk kväll på Olssons Brygga! Mat utomhus med solnedgången över vattnet som utsikt... Är så sjukt nöjd att jag inte vet var jag ska ta vägen!

Snälla sommar, stanna kvar i flera månader till!

Jobbsökande

Just nu är det kaos i min hjärna. Om en knapp månad examineras jag från musikhögskolan och ska då ut i arbetslivet. Detta betyder alltså att jag har fått ett godkänt examensarbete till slut! Det är så fantastiskt att jag fortfarande knappt tror på det. Kommer nog inte att förstå det förrän jag sitter med examensbeviset i handen!

Så hur ser min framtid ut just nu? Den är väldigt, väldigt oklar. Jag har fått sommarjobb på ett äldreboende inne i stan, där jag ska jobba 80 procent under större delen av sommaren. Jag har även fått förfrågningar om att arbeta som kantor under samma tidsperiod. Kanske kommer jag att ta det som extrajobb, beroende på när jag är ledig. Efter sommaren är det dock osäkert var och om jag får arbeta. Tre sökta jobb hittills. Håhåjaja, det känns lite smått jobbigt att behöva ägna så mycket energi åt jobbsökande när jag fortfarande inte har avslutat alla kurser i skolan. Fast glad är jag över att sommarjobbet är fixat i alla fall!

För övrigt verkar det som om många flyttar ifrån Arvika efter sommaren. Kommer att kännas konstigt att inte vara tillsammans med alla fina vänner resten av livet...

Möhippan

Utsikt från bostadsområdet på Tjörn.


Jag är verkligen helt slut idag!
Efter den fantastiska danshelgen för en vecka sedan, diverse arbetsintervjuer och möhippan nu i helgen har jag verkligen gjort mig förtjänt av lite vila. Har dock fått vara med om ordentligt roliga upplevelser under tiden!

I lördags åkte jag hemifrån runt tiotiden för att vara med om allra finaste Cathrinens möhippa. Hämtade upp hennes lillasyster på vägen och tillsammans åkte vi ända ut till Shelters i Kyrkesund. Under dagen hann vi med en skattjakt, spa, en liten filosofistund, mat och fika i flera omgångar samt bad i en badtunna i solnedgången. Det var fantastiskt att känna den positiva stämningen och ännu roligare att se hur överraskad min fina vän var! Själv var jag lite extra nöjd över badtunnan. Riktigt fint att bada utomhus med vin och chips samt en fantastisk utsikt! Själva boendet var inte heller helt fel. Har svårt att tro att jag någonsin kommer att bo på lyxigt igen under en semestertripp!

Hoppas att du hade roligt, Cathrinen! Nästa firande blir själva bröllopsfesten! :)

Den hemliga dagen

Är nu ute på ett hemligt uppdrag! Ute på Tjörn har vi nämligen planerat att ha en möhippa för Cathrine, som ska gifta sig i sommar! Det hela har planerats under största möjliga tystnad sedan en längre tid tillbaka. Under dagen har Cathrine fångats in i Göteborg för att ta sig till rätt plats. Själv har jag tagit bilen ner dit för att delta. Hoppas på en riktigt rolig dag!

Detta inlägg är tidsinställt så att hon inte ska upptäcka någonting för tidigt.

The Avengers


Igår kväll gick jag på bio för att se min fjärde 3D-film - nämligen The Avengers. Vi var ett gäng på 11 personer som åkte tillsammans till den lilla biografen här i Arvika. Mycket kan man säga om den här staden, men det är imponerande att de har möjlighet att visa 3D även här! Under förra biobesöket blev jag dock åksjuk av de snabba bilderna, så denna gången var jag noga med att sitta längre bak i salongen. Det gick alldeles utmärkt, vilket jag är glad över!

Filmen då? Jo, den var grymt bra! Ger den definitivt ett högt betyg. Ett extra plus för all humor i den! Om ni inte har sett den än, så passa på. Det är värt det!