Januari

 
 
Jodå, jag finns allt kvar här. Bloggen har stått stilla, men inte livet såklart. Jag har hunnit fira min födelsedag en gång till (denna gång med familjen), blivit bjuden på årets Cabary och dessutom njutit av snön (nu har den ÄNTLIGEN kommit!). Förra veckan tog jag också en promenad inne i Karlstad. Det var nämligen första gången solen sken på flera veckor! Det kändes helt fantastiskt! Jag tog ett par bilder på vägen hem. Önskar att jag vore en bättre fotograf så att jag skulle kunna visa hur vackert det egentligen var därute. Fast ni får nöja er med bilden ovan. Bättre än inget, I guess!
 
Måste ännu en gång understryka att det är helt underbart att se snön ligga på marken! Den hann inte komma till varken jul eller nyår (kändes en aning underligt att ha på sig skinnjacka och ändå inte frysa under nyårsnatten), men nu är den här! Äntligen är det frisk luft ute, äntligen känns det som om jag kan andas igen!

Min födelsedag

 
Året inleddes som vanligt med att jag fyllde år. Efter allt jul- och nyårsfirande ville jag att min födelsedag skulle bli firad i lugn och ro. Jag struntade i tårtan och ägnade istället dagen åt att slappa, vilket passade mig alldeles perfekt i år! Cissi, Jeppe och Johan var på besök under halva dagen och kvällen spenderade jag med min fina Fredrik. Jag hann också få en hel del presenter av Fredrik, vänner och svärföräldrar. Är väldigt tacksam över att så många har hört av sig och velat fira mig i år. Tusen tack! ♥
 
Skickar med en lista på en del av alla presenter jag fick. Hade gärna visat bilder på alltihop, men hittade tyvärr inte resten av sakerna på nätet.
 
· Ljuslykta Bioetanol från Dorre
· Stickade tofflor från H&M
· Doftljus Love You från Lagerhaus
· Nail Polish Rosa/Prime and Proper från H&M
· 6-pack ringar från H&M
· Lipgloss Nude Dude från H&M

De viktigaste händelserna under 2013

Ännu ett år av mitt liv har nu avslutats och ett nytt har påbörjats. Trots alla roliga händelser under 2013 välkomnar jag mer än gärna det nya året. Under 2014 hoppas jag på att ladda batterierna ordentligt och sedan börja om. Det är nu jag verkligen ska göra det jag vill och ingenting annat! Jag känner på mig att det här kommer att bli ett riktigt toppenår!

 

Fast... Vad hände då under år 2013? Vad hann jag göra för någonting?

 

______________________________________________________________________________________________

 

 

 

 

 

Fredrik och jag flyttade till Karlstad.

Vi hade sökt efter lägenhet i över ett halvår och att vi fick lägenheten, trots 200 sökande (!), kändes helt fantastiskt! Vi ökade boyta med 30kvm, fick massor av möbler och garderober vi aldrig haft förut och hade plötsligt gångavstånd till alla affärer.

 

 

 

 

Jag åkte till Spanien.

Det blev en tio dagars tripp ner till casitan. Min älskade casita. För 24 år sedan var jag där för första gången. Sedan dess har mycket förändrats därnere. Fast en sak kvarstår. Det känns precis som hemma. ♥

 

 

 

 

Vi förlovade oss.

Så fantastiskt att någonting kan kännas så rätt! Älskade Fredrik friade till mig längst ute på en pir i Puerto Banús. Piren med den vackraste utsikten i världen. I landet där vi först blev kära i varandra.

 

 

 

 

Fredrik och jag köpte en ny bil - vår första gemensamma.

Ja, den gamla Seaten sade hej då till oss efter allt krångel. Vi välkomnade vår nya Toyota med glädje. Vilken frihet! Vi har nu haft den nya bilen i snart två månader och den har inte krånglat en enda gång. Tack!

 

 

 

 

Jag hann påbörja två nya jobb. Och avsluta dem.

Denna jobbstress. Jag som verkligen hade längtat och längtat efter att komma ut i arbetslivet, men så slutade det med detta. Ett vikariat under våren som började bra, men som allt eftersom blev mindre och mindre. Ett nytt jobb på hösten. Ett jobb som visade sig vara helt fel på många sätt och vis. Var därför tyvärr tvungen att avsluta även den anställningen. Nu håller jag tummarna för att nästa arbetsplats blir bättre.

 

______________________________________________________________________________________________

 

 

 

Hej då 2013! Välkommen 2014! :)


... och gott nytt år!