Påsk?


Ja, jag erkänner. Jag har tjuvstartat med påskfirandet!

En dag i Örebro

Bild tagen i Örebro juli 2011


Åkte på en dagstur till Örebro igår.
Det var egentligen Jesper som skulle dit för att fixa till sitt examensarbete, men han frågade Cissi, Fredrik och mig om vi ville följa med. Såklart att vi ville! Vi passade på att besöka Sosso och hennes Fredrik i deras superfina och nyinflyttade lägenhet när vi ändå var där. Sedan tog vi även en tur i affärerna i stan. Dessvärre kom vi dit lite sent, så det blev en kortare shoppingtur. Var i alla fall trevligt att få åka iväg på en utflykt! Ger ett stort plus till Cissi och Jeppe, som hade med sig fika till bilturen hem! Det var nog dagens höjdpunkt! ;)

Våren är på väg

Så börjar det äntligen bli vår igen! För första gången i år är luften riktigt varm och solen har skinit hela helgen och ända fram tills nu. Det gör mig glad och extra sugen på att fira påsk! De senaste åren har jag verkligen fått upp ögonen för påskfirande och längtar efter både chokladägg, påskmiddag och påskpynt. Kanske är det dags för ett riktigt firande för en gångs skull? Köpa påskpynt, koka och måla ägg? Nog borde det väl vara någonting värt att göra! Blir inte ni också sugna?

Förresten, så är opponeringen av mitt examensarbete nästa vecka. Kan det verkligen vara så att jag blir klar med det nu snart? Det vore ju för bra för att vara sant!

SMASK 2012

Bild från förra årets SMASK-bidrag


I lördags dansade jag alltså på årets SMASK!
Dagen fylldes först av ett genrep och sedan själva föreställningen. Genrepet gick riktigt dåligt, men det är ju så det ska gå. Kvällens föreställning gick desto bättre! Vi lyckades faktiskt ta oss igenom numret utan något större misstag! Slutligen hamnade vi på fjärde plats i tävlingen. Lite komiskt för min del, eftersom det innebär att jag kommit fyra alla tre gånger jag deltagit i den lokala uttagningen! Det kanske vilar någon slags förbannelse över mig? ;)

Detta var med största säkerhet den sista gången jag stod på SMASK-scenen. Måste säga att de tre föreställningarna jag deltagit i har varit bland det roligaste jag gjort på Ingesund! Heja SMASK!