Slutet av påskhelgen

Utsikt från Frykens Pärla

Nu är snart påsken över för i år! Måste säga att jag haft det riktigt bra. Igår bestämde sig Fredrik och jag för att fixa i ordning trädgården inför sommaren. Det slutade med tre-fyra timmars arbete. Vi krattade löv och torkade av möbler, men ägnade främst tiden åt att få bort allt ogräs mellan stenplattorna. Solen sken och jag svettades, trots att jag bara hade på mig ett linne och mjukisbyxor. Dagen fick mig att längta till sommaren. Det är så här jag vill leva! Det är så sjukt lyxigt att få planera sin egen dag och faktiskt ha tid att göra sådant man aldrig hinner göra!

47 dagar kvar till friheten!

Glad Påsk!

 

Vill bara önska er alla riktigt GLAD PÅSK! Själv firar jag ordentligt i år med mycket påskmat. Igår tog Fredrik och jag en tur till Frykens Pärla för att äta påskbord där tillsammans med min familj. Det var en perfekt dag med både sol och värme! Jag njöt ordentligt av att få vara ute ordentligt, för en gångs skull! Idag fortsätter firandet hemma hos Emil och Erica, dit vi ska gå för att äta ännu mer påskmat!

 

Hur firar ni påsken i år?


Det här händer i april och maj

Den senaste tiden har jag blivit bjuden på galet många äventyr! Det är bara synd att jag inte har tid att gå på typ någonting. Det handlar om bröllop, möhippor, middagar, spelkvällar och annat. Speciellt glad blev jag när rektorn på Karlstad Kulturskola bjöd mig på deras 50-årsfirande av skolan. De ville bjuda på både mat och resa! Tyvärr ligger firandet under samma kväll som min examenskonsert, så det var bara att tacka nej till det. Är alltid tråkigt att tacka nej till saker man faktiskt vill gå på, speciellt när våren har varit grå och trist.

Så vad händer nu den närmsta tiden? Jag har planerat in en hel del saker under slutet av april och maj (som vanligt). Maj månad är helt klart den mest fullbokade månaden på hela året. Det är likadant varje år.

16 april Spelning på Jessicas bröllop/dop
17 april Födelsedagsfirande
22-24 april Påskhelgen
30 april Valborgsfirande
7-8 maj Dansföreställningar
12-13 maj Vikariat på Hammarö Kulturskola
14 maj Riks-SMASK
23 maj Erikas bröllop
28 maj Sossos och min examenskonsert

SM-GULD!


F Ä R J E S T A D  -  S M - G U L D  2 0 1 1

Allt som händer i mitt liv

Det händer så mycket just nu. Påsken närmar sig med stormsteg, våren är på väg... Det är svårt att strukturera upp alla tankar. Kanske kan man tycka att våren är precis lika skum som den brukar vara.

· Göteborg var väldigt fint! Det var dåligt väder, precis som vanligt. Fast det gjorde mig inte så mycket. Cathrinen och jag passade på att mysa ordentligt med te och nötter. Dessutom kämpade vi oss igenom alla affärer i centrum under lördagen, vilket tyvärr inte gav så mycket resultat. Jag köpte ett par skor, men Cathrine köpte ingenting.

· Jag har ägnat mycket tid åt att skriva på den sista hemtentan i pedagogik. Vet ännu inte om jag fått godkänt, men jag håller tummarna!

· I helgen drabbades jag av magsjuka. Egentligen var det väl inte magsjuka, utan snarare ett sätt för min mage att säga ifrån för gott. Jag står nu uppskriven i sjukhusköer igen, precis som för några år sedan. Vi får väl se hur många år det tar innan de hittar felet den här gången.

· Finalerna i hockey spelas för fullt! Jag hoppas självklart på att Färjestad vinner matchen ikväll, så att ännu ett guld är hemma i Karlstad! Årets miss är dock att jag nog inte kan gå på guldfesten i så fall. För första gången sedan 1997. Känns riktigt surt, speciellt med tanke på att jag missat flera av finalmatcherna på grund av kräkattacker, dansträningar och annat.

· I helgen är det fullt upp! På lördag gifter sig gulliga Jessica med sin drömprins och på söndag firas pappas födelsedag med tårta och ståhej! Med andra ord blir det Karlstad två dagar i rad!

Uppe med tuppen

Vaknade vid sjutiden idag och kunde inte somna om. Tar det istället lugnt en stund innan det är dags för duschen. Idag är nämligen en speciell dag. Under eftermiddagen ska jag åka till Göteborg och hälsa på Cathrinen! Det var riktigt längesedan jag var där senast. Har inte hälsat på min fina vän sedan i maj förra året. Dock beror detta delvis på att hon var bortrest under hela hösten.

På vägen dit stannar jag i Karlstad för att äta lunch med min mor och far. Vi har även den lilla systersonen på besök just då, vilket jag ser fram emot! Man kan inte annat än att bli glad när han ler mot en!

Jag stannar i Götet hela helgen. Ha det jättebra, så ses vi på söndag!