Det närmar sig

På lördag är det dags för årets lokal-SMASK! Jag kommer att delta som dansare på scen för tredje (och sista) året i rad. Ska bli riktigt kul att sitta i green room igen! De två tidigare åren har jag dansat till bidrag skrivna av Emil, men i år har jag två nya låtskrivare bakom mig. Ska bli spännande att se hur det går!

Kom och heja på oss!

Färjestad - Brynäs


Igår åkte Jesper och jag till Löfbergs Lila Arena.
Vi hade nämligen köpt biljetter för att se matchen mellan FBK-BIF. Vi har egentligen pratat om att se våra två favoritlag spela i flera år, men det har inte blivit av förrän nu. Ångrar inte ett ögonblick att vi åkte! Jag är fortfarande uppspelt efter matchen, så här ett halvt dygn senare! Det var en het match med mycket småbråk och griniga miner på planen, men också med många mål. 4-1 till FBK blev slutresultatet, till min glädje!

Underbara hockey! Det här kommer jag att leva på länge!

Alla Hjärtans Dag

 


Igår överraskade Fredrik med att komma hem med dessa saker från jobbet. Han hade tänkt att vi skulle äta jordgubbar på kvällen och hade dessutom köpt med lite extra godsaker samt en bukett med röda rosor. Vi tillbringade kvällen tillsammans framför The Three Musketeers, som för övrigt var en helt okej popcorn-rulle. Det kändes fint att få umgås ordentligt, speciellt eftersom vi aldrig hinner fira vår årsdag på grund av allt nyårsfirande. Känner mig lycklig som har fått en så fin karl!

Tack för igår, älskling!

Mysdag


Här kommer en liten hälsning på Alla Hjärtans Dag! Jag hoppas verkligen att ni har det lika mysigt som Fredrik och jag har! Det är verkligen en fin dag idag! Till lunch lyxade vi till det med en jättegod efterrätt och nu har vi båda lyckats att överraska varandra med lite gåvor. Bilden visar min överraskning till Fredrik, som han upptäckte vid sin dator när han kom hem från jobbet. Imôra kan ni få se vad han gav mig!

Den lilla musikvärlden

Jag blir ständigt påmind om hur liten musikvärlden är. Det finns alltid någon sorts länk till varje musikaktiv person. Jag (och andra i min närhet) har fått så många exempel på det. Det spelar ingen roll vem jag än pratar med; nog har vi alltid någon gemensam bekant. Den senaste tiden har dessutom gamla bekanta börjat dyka upp i tv-rutan. Det är kompisars kompisar, gamla och nya skolkamrater... Listan är lång. De dyker upp i Idol, Fame Factory, The Voice Sverige och Melodifestivalen. Lite underligt, speciellt med tanke på att folk i min närhet oftast inte vill titta på den sortens teveprogram.

Hur som helst, igår satt jag hemma hos Cissi och Jesper och hejade på Top Cats, som till hälften består av Ingesundsstudenter. Det är allt en konstig känsla att se folk i teverutan som vanligtvis brukar gå förbi en i skolkorridoren. Håhåjaja, vi får i alla fall vara glada över att bandet gick vidare till andra chansen i tävlingen. 1-0 till Ingesund!

Jag undrar förresten vem i bekantskapskretsen som gör nästa tevedebut. Fredrik, Sosso, Cissi, Jesper, Johan... Kanske någon av er? ;)

Veckan som gått

Just nu jobbar jag stenhårt här hemma! Den här veckan har jag skrivit på mitt examensarbete så mycket att jag vill kasta arbetet i papperskorgen. Det tänker jag dock inte göra. Idag ska jag istället skriva slutet av diskussionsdelen, så att den slutgiltiga grunden för arbetet är klar! Sedan är det dags för synpunkter av handledaren, så får vi se om det här bär hela vägen till opponeringen i mars.

Utöver examensarbetet har jag haft en händelserik vecka. I onsdags var det dags för barnkalas hemma hos Johan, som fyllde år i tisdags. Han hade också födelsedagsfest i fredags. Igår sjöng jag även på ett dop i Grava kyrka. Inte helt fel att tjäna lite extra pengar!

Måste också få uttrycka min glädje över att vintern ÄNTLIGEN är här! I slutet av januari kom kylan för att stanna här i Värmland. För första gången denna vinter föll snön utan att smälta bort dagen efter. Estoy muy feliz!