Dagens resa

Nu åker vi iväg till Oskarshamn! Vi stannar till i Åmål på vägen, så att jag kan genomföra dagens lektioner på mitt jobb, innan vi åker vidare. På grund av jobbet kör vi vägen väster om Vänern, vilket vi inte brukar annars. Kul med lite variation!
 
På söndag är det första advent, så passa på att julpynta och julfika ordentligt i helgen! Här hemma är vi förberedda och har redan plockat fram allt pynt och bakat lussekatter. Jag skickar med en länk med rolig kuriosa om julen, så att ni kommer i stämning! Trevlig helg, allihop!

Vecka 48

Det är lustigt hur olika alla veckor kan se ut. Den större delen av hösten har sett lugn ut för min del. Ja, i alla fall om man glömmer bort alla timmars jobb- och lägenhetssökande. Antagligen har allting väntat på den här veckan. Titta bara på det här schemat...
 
Måndag: Massor av ärenden, bland annat mathandling och rep inför spelning.
Tisdag: Jobb, tvättning samt julpyntande på Dansstudion.
Onsdag: Jobbintervju i Karlstad och julmys (dansavslutning) på Dansstudion.
Torsdag: Städning, lägenhetsvisning i Karlstad, packning, rep inför spelning.
Fredag: Jobb, åka till Oskarshamn.
Lördag: Spela på dop.
Söndag: Köra hem till Arvika igen. Första advent!
 
Håhåjaja, den här veckan spenderas alltså mestadels i bilen. Efter denna veckans slut har jag kört 146 mil. Får verkligen hoppas att allt åkande leder till någonting gott!

Julinköp

SNÖVITA Presentpappersrulle och JULMYS Dekoration, hängande
 
 
Det är något speciellt med första shoppingrundan bland julsaker varje höst. Det finns så många fina, nya julsaker att titta på och drömma om att köpa. Jag brukar strategiskt studera varje liten julprydnad och njuta. Det finns inget bättre sätt att få julstämning på! I fredags hann Fredrik och jag titta på julsaker i ett flertal affärer. Vi avslutade shoppingrundan på IKEA. Där hade de satsat stort på en levande tomte och julmusik. Jag kunde inte låta bli att köpa två saker till vårt hem. Det fick bli ett billigt, klassiskt inslagspapper och noter att hänga upp i julgranen. Något litet kul måste man faktiskt få ha, även om pengarna knappast strömmar in på kontot!

Fullt ös medvetslös

De senaste två dagarna har varit fullproppade med saker att göra. Jag förstår ärligt talat inte hur jag hunnit med allting, men är väldigt glad att jag sitter still nu och får vila! Skulle inte göra om de här dagarna än på ett tag, men det är väldigt skönt att ha fått allting gjort i alla fall!
 
Jag har...
 
... bytt till vinterdäck på bilen.
... varit hos frisören.
... städat och rensat i förrådet.
... varit kattvakt.
... handlat mat.
... gjort ett besök hos läkaren.
... shoppat julsaker och annat i Karlstad.
... hälsat på mor och far.
... lekt med storasyster och systersonen.
... lagat datorer.
... tänt ett ljus för kära farmor på kyrkogården.