Mörbultad

Det har hänt så mycket och lite att jag inte ens vet var jag ska börja. Är i alla fall mörbultad efter två händelserika veckor. Min bil är också lika mörbultad. Besiktningsmannen säger att jag måste byta framrutan på grund av ett stenskott. En fönsterhiss har gått sönder. Sedan till råga på allt körde en kille in i min bil på motorvägen igår, så nu har jag fina repor bak på bilen. Det positiva med det är väl förstås att jag slipper betala den sistnämnda skadan, eftersom det inte var mitt fel. Håhåjaja, denna bil...
 
Idag är min plan att vila ut lite. Pussla på mitt fina julpussel (ja, det är väl lite tidigt med juliga motiv, men jag vill!) och äta lite god mat. Det ska bli riktigt skönt! Efter de här veckorna behöver jag spara lite energi, så att jag kan lägga den på sådant jag måste. Det är mycket som bör tas itu med och det snart!

Promenad i solen

 
 
Det känns helt underbart att kunna säga att solen skiner ute igen! Det har faktiskt inte regnat mer än en dag (!) denna veckan! Igår var det dessutom så pass klarblå himmel att det gick att sola! Jag är så glad över det att jag inte kan beskriva det med ord! Igår bestämde jag mig för att utnyttja det plötsliga sommarvädret ordentligt. Tog mig därför en promenad ut till Sågudden, där jag satte mig i lusthuset och blickade ut över vattnet. Det är sådana här dagar jag förstår varför folk vill bo i Arvika. Klarblått vatten med kullar fyllda av skog i bakgrunden... Det kan inte bli bättre!
 
Nu tänker jag spendera ännu en dag i solen och låtsas att sommaren kommer att stanna kvar hela livet!

Röd panda

 
 
Visst måste väl den röda pandan vara det gulligaste djuret som finns?
Den är ju så söt! ♥

Kolmården

 
 
Vi hade en fantastisk dag på Kolmården igår! Det är helt otroligt hur roligt man kan ha med så fina vänner! Eftersom det är så långt ifrån djurparken härifrån blev det en heldagsresa (åkte hemifrån 7.30 och kom hem ca 22.00). Under dagen hann vi gå runt bland djuren i flera timmar! Vi såg Markoolios delfinshow, åkte linbana och tittade på alla världens djur! Under slutet av turen började det tyvärr att regna, men vi klarade oss rätt bra ändå. Var hur som helst på riktigt gott humör när jag kom hem igen!
 
Tomten, jag önskar mig många fler sådana resor!

Äventyret närmar sig!

Kort taget på en delfinshow på Selwo Marina.
 
 
På måndag ska jag åka till Kolmården! Nu när det är sista sommaren i Arvika med alla Ingesundare vill vi åka på ett litet äventyr tillsammans. Det blir jag, Fredrik, Johan, Cissi och Jeppe som åker. Självklart ska det ösregna på måndag, men jag hoppas ändå på ett under och lite sol. Vi behöver sol!
 
Det ska hur som helst bli riktigt roligt! Jag har inte varit på en djurpark sedan vi var på Selwo Marina, Teleférico Benalmádena och Selwo Aventura i Spanien hösten 2010. De djurparkerna hade riktigt många djur, så nu gäller det att Kolmården bjussar på ordentliga äventyr! ;)