The Dark Knight Rises

 
 
Firade min lediga kväll igår med att gå på bio. Vi var som vanligt ett stort gäng som gick tillsammans. Denna gången var det dags att se på den nya Batman-filmen The Dark Knight Rises. Var lite orolig när jag såg att filmen skulle vara så lång som 2 timmar och 45 minuter, men tiden gick faktiskt väldigt fort! I efterhand kan jag verkligen rekommendera folk att se den. Spänningen höll sig genom hela filmen! Så om du inte har kommit iväg till biografen än - gör det!

Uppdatering

Denna sommaren måste ju vara den mest meningslösa på evigheter. Jag brukar ofta klaga på den svenska sommaren eftersom den mestadels regnar bort. Fast nu får det väl ändå vara nog? Nu har det regnat konstant sedan den där jättefina sommarveckan i maj! Jag har legat och solat sammanlagt fyra gånger på hela året - varav två av gångerna var under den där majveckan. Inte har jag badat heller. Förra året badade jag i och för sig första gången den 1 augusti, så har väl ändå lite tid på mig innan det är helt kört. Hoppas jag.
 
Vad gör jag om dagarna då? Jo, jag spenderar den mesta tiden på jobbet. Hjälper brukarna med diverse uppgifter, diskar, tvättar, moppar golven, fixar i ordning mat osv. Något annat hinns nästan inte med. Denna veckan är dock min sista jobbvecka, så efter det kommer jag att ha tid för allt i världen! Hurra! Lite sömn är aldrig fel!

Svenskt sommarväder

 
Det fortsätter att regna, regna och regna. Den här sommaren har varit ännu värre än vanligt på den fronten. Vi hade en fantastiskt varm vecka i maj, fint väder på skolavslutningen och fint väder ytterligare någon dag här och där. Utöver det har det regnat. Varenda dag. Tyvärr verkar det inte som om vädret kommer att se bättre ut än på ett tag. Enligt yr.no ska det regna till minst den 17 juli. Det gör mig inte så mycket när jag ändå jobbar konstant, men jag tycker synd om alla som har semester. Själv hoppas jag på att det blir lite finare väder i augusti, då jag inte längre sommarjobbar. Då kan jag väl åtminstone få se solen en liten stund.
 
I helgen var förresten mina svärföräldrar på besök. Vi hann med grillning på altanen (i regnet) och en dags shoppande i Karlstad (också i regnet). Riktigt mysigt att få lite besök! Att de dessutom fyllde vårt kylskåp till bredden var inte heller dumt... Nu behöver vi inte oroa oss för att köpa mat på ett bra tag framöver!

Kärlek

 
Idag firar Fredrik och jag 2½ år tillsammans.
 
Bara början av resten av livet tillsammans, hoppas jag! ♥