Dansens dag

 
 Idag är det dags att fira dansens dag!
Se till att ta några extra danssteg var du än är! Dans ger glädje!

April månad

 
 
Nu börjar våren ta fart, precis som den alltid gör. Under vardagarna har jag haft fullt upp med att hinna med jobb och sysslor här hemma. Utöver det har jag dessutom haft tre helger fyllda med roligheter!
 
Jag har...
 
... träffat mina två engelska tremänningar, som jag inte träffat sedan jag var på besök hos dem i en ort utanför Brighton år 2000. De tog en tripp till oss i Karlstad under sin Sverigesemester och sov över här en natt. Jättekul att få träffa och lära känna dem!
... firat min pappas födelsedag tillsammans med hela familjen. Tårta, presenter och en promenad till lekparken blev det denna gång.
... haft den årliga dansavslutningen tillsammans med Arvikas Dansstudio! Egentligen skulle jag inte ha deltagit i år, eftersom jag har flyttat från stan, men jag kunde verkligen inte låta bli. Koreografin från höstterminen kunde jag redan, så varför inte? Det var i alla fall lika roligt som vanligt! Hurra för dansen!
 
Imôra väntar årets valborgsfirande. I år blir det middag här i lägenheten tillsammans med Fredrik, Emil, Erica, Tess och Kelemen. Det ska bli kul att äntligen få umgås med lite Arvikafôlk igen!

Lärarhyllningen

 
 
Nog har vi väl alla haft en favoritlärare?! Någon som inspirerat, som varit där och stöttat när man har behövt hjälp? Även om det finns massor av lärare i toppklass är det inte alltid de får veta att de gjort något bra. På hemsidan Lärarhyllningen är det möjligt att skriva några rader till sådana lärare, vilket jag tycker är toppen! Alla behöver få höra att de är bra då och då! Se nu till att skriva en rad till din favoritlärare och berätta varför just han eller hon inspirerat dig!

Oskarshamnspåsken

 
 
Oskarshamn bjöd för en gångs skull på fint väder! Vanligtvis brukar regnmoln hänga efter mig så fort jag lämnar Värmland, men denna gång var det klarblå himmel under hela trippen! Underbart! Vi hann göra en hel saker under de tre heldagarna vi var i Småland. Tjurridning och biljard på The Big Bang, påskäggsletande i trädgården, fika på Affes café, shopping i Kalmar och framför allt mycket umgänge med familjen Nordh. Det var roligt att för en gångs skull kunna stanna lite längre och slippa stressa hem till jobbet!
 
För övrigt vill jag nämna att påsken i Oskarshamn firas på ett väldigt konstigt sätt. Tranan kommer exempelvis och lämnar godisägg i hattar eller strumpor på påskafton. Detta stämmer inte alls med traditionerna här uppe i Värmland. Lustigt att firanden kan se så olika ut!