Kära tomten...

 
 
Ja, trots det fantastiskt fina vårvädret, så vill jag iväg! Jag drömmer mig bort till den dag då det blir en ny utlandsresa. En resa till ett lugnt ställe med sol, bad och bara lite extra värme. Resmålet spelar egentligen ingen roll, men något land nere i södra Europa vore inte dumt. I år blir det tyvärr ingen sådan resa, men jag hoppas att 2015 kan bli ett sådant år - ett år då den drömmen och kanske ännu fler blir uppfyllda!

Våren är kommen!

Wow. Största blogguppehållet sedan 2007, då jag inte ens tog bloggen seriöst. Ska jag vara helt ärlig så har jag flera gånger den senaste tiden funderat på om denna blogg kanske sagt sitt. Fast jag är inte mogen för att ta det beslutet riktigt än, så vi får se vad som händer här framöver.
 
Glädjen över snön varade inte särskilt länge. Sammanlagt 2 veckor låg den kvar innan allt smälte bort. Sedan dess har det varit mörkt. Kallt, regnigt, eländigt. Vintermörkret brukar aldrig påverka mig, men i år har det faktiskt gjort det. Solen var i princip obefintlig under speciellt januari månad. Det har helt enkelt känts som om höstvädret stannat hela vintern också. Jag älskar hösten på ett sätt, men det jag älskar är självklart de soliga dagarna då löven faller. Eländesregnet i november har aldrig varit en hit för mig. I år blev det fyra novembermånader istället för en... Därför säger jag TACK till vädret som nu består av solsken och vårtecken! Det är fortfarande kallt och blåsigt, men nu kan jag i alla fall gå ut och njuta!
 
Vad annat är nytt? Tja, jag försöker mig just nu på att söka jobb. Drömmen är att mitt nästa jobb faktiskt blir ett vettigt sådant. Jag vill så väldigt gärna visa vad jag klarar av. Oh well, vi får se om arbetsmarknaden har lust att släppa in mig någon gång!