Hajime no Ippo

 
 
Nu har vi fastnat i en teveserie igen här hemma. För ett bra tag sedan tittade vi igenom alla avsnitt av animeserien Hajime no Ippo. Nu har Japan börjat sända ännu fler avsnitt av serien, efter att ha haft sändningsuppehåll i flera år(!). För att fira det tittar Fredrik och jag igenom alla avsnitt igen innan vi börjar med de nya! Jag, som inte tittar på anime egentligen, är helt fast. Älskar verkligen den här serien! Den har allt - action, humor, drama... Awesome är enda ordet som passar!
 
Har du inte sett på Ippo än? Sätt igång nu! Det är värt det!

Vinterdesign

 
 
Nu är det väl ändå dags för uppdatering här på bloggen! Den nya designen är lite vintrig, men inte lika röd och julig som bloggdesigner jag haft tidigare år. Fast julfirandet här på bloggen kommer såklart att vara lika mysigt som alltid! Jag passade också på att göra min blogg mycket bredare än förut. Har funderat många gånger på att göra det, men vet samtidigt att alla bilder i gamla inlägg kommer att se för små ut, eftersom de är sparade i fel format. Ni får försöka överleva ändå.
 
Ser du inte den nya designen? Tryck F5 för att uppdatera webbläsaren, precis som vanligt!

Årets första snö

Ute faller stora snöflingor ner till marken! På väg upp från tvättstugan fick Fredrik syn på det vackra. Vad glad jag blev! Underbara uppmuntran en oktoberdag som denna!

Första glimten av julen

Igår åkte Fredrik och jag till ICA för att fredagshandla. Det gör vi varje fredag, men den här handlingen var lite mer speciell än alla andra fredagsturer. Det första jag fick syn på i affären var nämligen JULPYNT! Massor av tankar flög i huvudet. Varför ställer de fram julsaker redan i oktober? Det är ju helt galet. Fast... Klart att jag blev lite glad också. Det var ju ändå mina älskade julsaker. Fredrik fick stå ut med att jag gick runt och kikade på allt fint. Hann spana in någonting som kommer att följa med oss hem en annan dag. Ni ska få se.
 
Nu börjar jag på riktigt att längta efter jultidningar, julpynt, lussefika, julfilmer och allt annat som hör julen till. Om några veckor är det okej att börja fixa i ordning allting! Hurra!