Mer mys åt folket

Mycket mysig vecka, det här! Igår kom Erika på besök ända från Åmål. Kvällen ägnades åt att tjöta över en stor mängd koppar te, vilket var otroligt trevligt! Även Sosso var här och förgyllde kvällen ytterligare.

Idag pallrade sig Sosso och jag iväg till simhallen för att vara duktiga. Efter att ha gjort ett antal omsimningar, köpte vi semlor och hade en skön stund framför teven tillsammans!

Dessutom funkar datorn igen. Nästan i alla fall.

Busskaos



Idag fick jag vara vittne av en väldigt intressant händelse inne i Karlstad centrum. En man i en bil vägrade att släppa förbi några bussar, som var på väg att svänga ut till vänster från Tingvallagatan till Järnvägsgatan. Han verkade riktigt arg på bussarna och skulle prompt köra före. En busschaufför försökte prata med honom, men mannen steg ur bilen bara för att låta den stå kvar, mitt i vägen för all trafik. Han parkerade till och med så långt fram i korsningen att det var för trångt för bussarna att köra ut. När han steg in i bilen igen för att flytta på sig, var det för att köra ännu längre fram. Bussarna tog sig, trots detta, förbi. Efter mycket om och men, fick även den arge mannen köra vidare.

Nu har jag två frågor:
1) Varför vägrade mannen att släppa förbi bussarna? Det finns något som kallas högerregeln. Han hade alltså inte ens företräde!
2) Är det verkligen värt risken att få en buckla på bilen bara för att ha rätt?

Ute på äventyr

Besökte el Gotemburgo i helgen. En riktigt grymt rolig helg med bra sällskap. Vi hann med precis allt som behövdes. Ett traditionsenligt fika efter shoppingrundan, middag med vin och spel, flummande på hög nivå. Dessutom en riktigt rolig utekväll. Jag får lov att säga att det var en toppenkväll. Den innehöll det mesta.

- Cathrine stukade foten på en kille. Nu hoppar han nog inte lika gärna som då.
- En kille meddelade att han älskade mig innan han ens hälsat.
- Ems disappeared som vanligt. Hon är väldigt bra på det där!
- Min randigtröjade soulmate på dansgolvet var väldigt underhållande.
- A Good-looking Guy. Det var länge sedan jag dansade med en så snygg kille.

Som summering, ska jag väl tillägga att jag fått en förändrad uppfattning om Göteborg. Staden är inte så farlig som den verkar. Det gäller bara att hålla sig borta från Avenyn, så går det faktiskt att röja ordentligt.