En höstdag i september

Höstsolen skiner och jag har hunnit sova hela 10 timmar i natt! Under ungefär en veckas tid har jag känt mig lite halvförkyld, fast det verkar inte bli något mer än så. Därför var det extra skönt att få vila ut ordentligt. Idag har jag nämligen flera punkter som ska klaras av:
 
· Åka till mitt gamla sommarjobb för att hälsa på
· Handla helgmat
· Fira att jag fått jobb genom klubbdag på Vero Moda
· Prata med Cathrinen i telefon
 
Känns som om det kommer att bli en toppendag! Dessutom ska jag ägna lite extra tid åt att planera morgondagens lektioner ( = min första arbetsdag). Nu börjar det nya livet! Jihoo!
 
 
 

Hipp hipp hurra!

 
 
J A G  F I C K  M I N I J O B B E T ! ! ! ! !

Bilhjälp och jobbsökande

Så har det gått några dagar till av hösten. Dagarna blir allt kortare och nätterna blir kallare. Jag har precis kommit hem från en tredagarsvisit hos mina svärföräldrar. Svärfar hjälpte mig att göra bilen mindre katastrofal. Efter rostslipning, lackning, tvättning och vaxning ser den faktiskt ganska okej ut. Den kommer att se ännu bättre ut om en vecka när jag fått tillbaka den från bilfirman som ska fixa skadan efter bilolyckan. Efter det är det bara två skador kvar att fixa innan bilen ser "normal" ut. Halleluja!
 
Så vad händer annars? Jo, jag är nu inskriven på Arbetsförmedlingen. Det är väl bara att erkänna att saker och ting inte alls gått som jag hoppats. Jobbsökandet under fem månaders tid har inte gett resultat, trots att jag verkligen har försökt. Det jag har hopp om nu är ett minijobb, som skulle inbringa lite pengar åtminstone. Håll tummarna för mig nu, allihop, för det behöver jag!

Hösten på ingång

Höstens första tecken! Kortet är taget på trädet utanför min trädgård.
 

 

Hösten smyger sig på ännu en gång. Det känns underligt att få se Arvika-löven falla i år igen. Vid den här tiden skulle Fredrik och jag ha flyttat härifrån, var tanken. Tänk att man aldrig kan räkna ut vad som ska hända! På ett sätt känns det dock fint att få uppleva lite mer av mina favoritställen här i Arvika ett tag till.

 

Jag har varit med om någon slags besökshysteri här i lägenheten de senaste veckorna. Under augusti månad har vi hunnit få besök hela tre gånger, varav alla tre besöken har skett under de två senaste veckorna. Galet är vad det är! Dessa personer är det som har hittat hit:

 

22 - 23 augusti Cathrine

25 - 26 augusti Anna

31 augusti - 2 september Johan

 

Under förra veckan hann jag dessutom besöka Karlstad i två dagar. Håhåjaja! Fullt upp har det varit, men också väldigt trevligt! Det har verkligen känts skönt att få umgås med folk jag litar på. Det behövs oftare än vad man tror!