Rensning

Idag har det städats här hemma! Dagen var totalt oplanerad, men slutade ändå med att vi fick massor av saker gjorda. En hel del grejer slängdes på tippen, andra saker flyttades ner i förrådet. Nu känns det äntligen som om vi har fått lite plats i sovrummet! Det kommer att kännas riktigt bra att somna i ett rent sovrum i natt, kan jag säga!

Imôra tar jag en tur till Karlstad för att umgås lite med mamma. Denna sommaren har jag endast varit där för att fira födelsedagar, så det är dags för en stunds riktigt umgänge!



Kommentarer
Christmas Time
2011-08-24 kl 23:12:50 http://christmastime.blogg.se/

Sv; Jag med! Sen blir man lite besviken när man inser att det är 4 månader kvar till julafton. Men tiden runt jul är ju faktiskt lika underbar som själva julafton!

Emelie
2011-08-25 kl 00:25:54 http://emptypages.blogg.se/

Jag håller också på att rensa ut, men det känns som att det tar en evighet. Jag kan rota fram hur mycket som helst. Slänga, packa ner igen och skänka. Men ja, det blir fint och känns bra efteråt :)

Emelie
2011-08-27 kl 08:08:20 http://emptypages.blogg.se/

Sv; Åh vad spännande med musiklärare. Jag har alltid velat lära mig att spela piano, tycker det är så vackert. Men ja.. men det är kanske aldrig för sent att börja? ;)

Kommentera inlägget här
Namn
Kom ihåg mig?
E-postadress (publiceras ej)

URL/Bloggadress

Kommentar

Trackback