Ensam och övergiven

Är det någon mer än jag som är irriterad på att alla blogginlägg försvinner när man ska "spara & publicera" här på blogg.se? Igår försvann ett otroligt välskrivet inlägg, som jag ägnat timmar åt att författa. Okej, kanske inte timmar. Egentligen var det väl bara runt tio minuter. Hur som helst är det störande. Jag vill inte ens ägna tre sekunder åt att skriva saker, som bara försvinner puts veck. Det är waste of time and energy.


Har också just insett att jag glömde en passagerare när jag åkte från Arvika - Min lilla söta blomma står fortfarande kvar på köksbordet! Jag hoppas verkligen att den har en rad överlevnadsstrategier och klarar sig till på söndag. Annars har jag just tagit död på min enda vän i lägenheten. Illa, illa. Den hade ju precis börjat växa till sig. Det bekräftar dock bara vad jag redan visste: Jag kan bara (om ens det) ta hand om mig själv! Punkt slut!


Hockey och krogen

Måste få uttrycka min glädje över segern igår. 3-1 var inte ett helt fel resultat. Sista perioden var nervpåfrestande, men det var lätt värt att gå på. Det är något speciellt med den där slutspelsstämningen alltså. Mycket action. Jag gillar't.

Krogkvällen efteråt var, som vanligt, riktigt kul. Förfest med Partyskivan, dricka och tjatter. Kul att vi gick till Nöjes också. Det är ändå ett par månader sedan sist. Denna gång blev det inget dansande, men en hel del snackande. Jag börjar lägga märke till vilka som är ute varje helg. Det känns som om jag alltid träffar samma personer när jag går ut i Karlstad.

Kvällens analys 1: Anna och jag umgås förmodligen alldeles för mycket. Snart går det nog inte att se vem som är vem längre. Inte mig emot dock. Jag tycker om att träffa lilla söta Anna.

Kvällens analys 2: Varför känns det som om mitt liv står still? Någon har tryckt på repeat och vägrar att byta låt. I början gillar man melodin och vill lära sig den utantill. Sedan kommer punkten då man kan varenda ton utantill och älskar det som spelas. Fast vad händer då låten spelats sönder och förnyelsen är nödvändig? Borde man inte få byta då? Jag vill faktiskt höra en ny låt nu.


Sjunde kvartsfinalen

Ikväll gäller det. Färjestads sista kvartsfinalmatch live i LLA. Jag är nästan för nervös för att åka dit. Förlorar de, är de ute. FBK, ni måste helt enkelt vinna! Annars kommer jag sörja ute på krogen istället för att fira. Been there, done that! Inte igen, please!

Förra matchen var för övrigt katastrof. Hur kan det bli sådant krångel vid en slutsignal? Jag fattar inte att FHC fortsätter att använda den där gamla arenan under slutspel! Vare sig Mikael Johanssons mål räknas eller ej, får det inte ske sådana missar! Dåligt, Göteborg, dåligt! Jag blir riktigt besviken. Tacka vet jag LLA. Hoppande puckar på isen eller ej, det är åtminstone en bra arena.

Påsklov

Påsklov, påsklov, PÅSKLOV! Man kan inte vara gladare än jag är just nu! Som jag har längtat! ÄNTLIGEN!

Kvällen bjuder på Cathrine, hockey och Gullefjun. Den perfekta starten på en veckas himmelrike, med andra ord!

Barnprogram

Var på filmkväll hos Nordh igår, vilket slutade med att vi tittade på gamla barnprogram på youtube istället för att se på film. Intressant att få bekräftat att Joelbitar är ännu sämre än jag mindes! Andra program var bättre. Till exempel Linus på linjen. Det är kult.

http://www.youtube.com/watch?v=uYMJFUh-0pw

Snart är det påsk också. Snart, snart, snart! Nedräkningen har börjat.

Taget ur blondarkivet

Lylv: Hur kan du få ditt hår så glansigt?
Lojs: Det är fett!
Lylv: Men det ser ju skit-nytvättat ut!


Skum natt

Jag sov som en död i natt. Förstod ingenting när jag vaknade och upptäckte att klockan var 11:57 (Sosso, jag gick upp senare än 11:14!). Nästan tolv timmar hade jag då ägnat åt att ligga i sängen. Sov bra gjorde jag också, åtminstone större delen av natten. Jag drömde dock konstiga mardrömmar. Flera på rad. Synd att jag sällan kommer ihåg vad jag har drömt. Skumt var det i alla fall. Och läskigt.

Det är för att få sova så här djupt som jag går och lägger mig på kvällen. Längtar redan efter nästa gång.

Nu blir det till att vänta på att kvällens SMASK-föreställning. Ska bli riktigt skoj att se vad de fixat ihop för låtar!


Även dagen idag var underlig

Telefonförsäljning - Det nya hjälpmedlet för att dejta..

Otroligt vad underhållande det kan vara när telefonen ringer ibland. För det är ju faktiskt inte varje dag man blir uppraggad av ett elbolag. Billig, miljövänlig el och smicker på en och samma gång.. Det är väl det som kallas två flugor i en smäll?!

Fint besök

Cissi har bott i min soffa den här veckan. Cissi har gett mig en blomma (som jag ska försöka att inte ta död på) och en teburk med Söderte i. Cissi har diskat min disk och lagat mat åt mig. Cissi har varit alldeles för snäll mot mig för att det ska vara bra. Jag tycker om att ha Cissi på besök.

Sedan är det inte helt fel att träffa Martin och Christian lite mer än vanligt heller. Balluns och rulla hatt, jomenvisst.


Sthlmshelg

Såg Dillinger Escape Plan live i lördags. Jädrar, vilket drag! Ojojoj. Helt galet.